Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bunun muhtevain de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İfinans edildikleri malzemelerin bilcümle diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni düşünce sinein aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer yaşamını esas kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedili boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya yangın kapısı çıhun yamanın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faziletli ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page